4gamers.be

26-jarige Chinees krijgt hersenbloeding na gamesessie van 3 dagen

Door Jay, 26-05-2014 14:18, bron: kotaku

In China is een 26-jarige man, Xiao Qiang, in een internetcafé in elkaar gestort nadat hij er blijkbaar al drie dagen aan een stuk had zitten gamen. Hij werd naar het ziekenhuis afgevoerd, waar een hersenbloeding werd vastgesteld. Qiang is nu deels verlamd, maar zou volgens dokters grotendeels herstellen. Hij zou er enkel een spraakprobleem en mogelijk ook enkele cognitieve problemen aan overhouden.

Het slachtoffer was naar verluidt een normale kantoormedewerker en online gamer, met een voorliefde voor gefrituurde kip en frisdrank. Hij zou om en bij de 100 kilogram wegen, wat een risicofactor zou zijn, zeker in combinatie met een gamesessie van drie dagen. In hoeverre die gamesessie er ook echt iets mee te maken heeft, is echter onduidelijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.