4gamers.be

Sony bevestigt PS4 & PS Vita Ultimate Player bundel

Door papfles, 06-06-2014 00:10, bron: ign

Gisteren dook op dat er een bundel zou komen voor PlayStation 4 en PlayStation Vita via Amazon France, maar Sony hield tot voor kort de lippen stijf op elkaar, maar dat heeft het bedrijf niet lang volgehouden. Men heeft nu immers bekendgemaakt dat de bundel van de console en de handheld wel degelijk bestaat en wordt uitgebracht.

Wat de prijs betreft is het echter niet zo eenvoudig, want de prijs zou afhangen van de regio en dus niet overal hetzelfde zijn. Zo is er ook al een afbeelding opgedoken van de bundel bij Best Buy, waar hij 559 dollar kost en ook nog eens Borderlands 2 bevat. Dat is dus wel al meteen een andere bundel en prijs dan de 579 euro die Amazon France had staan voor een bundel met PS4 en PS Vita. Het zal dus nog even afwachten zijn tot er definitieve cijfers worden vrijgegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.