4gamers.be

Minecraft-maker lanceert zijn nieuwste creatie, Cliffhorse

Door Jay, 09-06-2014 00:05, bron: cliffhorse

Markus "Notch" Persson heeft een nieuwe game gelanceerd en in zekere zin is het zijn eerste nieuwe commerciële release sinds Minecraft. Voor Cliffhorse vraagt Persson namelijk Dogecoin en inmiddels is al voor 100 dollar aan Dogecoin betaald voor het spel. Betalen is echter niet nodig en dus kan je het spel ook gewoon gratis downloaden. In het spel, dat in Unity werd gemaakt en momenteel enkel op Windows werkt zonder garanties op toekomstige updates, ga je aan de slag als een paard in een landschap vol heuvels, terwijl er ergens ook nog een grote bal is waar je je mee kan amuseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.