4gamers.be

Aonuma: "Zelda Wii U-beelden zijn gameplay"

Door Phazon, 12-06-2014 00:25, bron: https://miiverse.nintendo.net/replies/AYMHAAACAADMUKlyaFeo7g

Nintendo gunde ons eergisteren een eerste blik op de nieuwe The Legend of Zelda voor de Wii U. Deze zag er op grafisch vlak ontzettend sfeervol en goed uit, waardoor er bij de media en fans toch de vraag leefde in hoeverre dit niet gewoon een promofilmpje en niet meer dan dat.

De grote man achter de serie, Eiji Aonuma, bevestigde nadien via Miiverse evenwel dat alles wat er getoond werd effectief gameplay is en we dus niet te maken hebben met een promotiefilmpje dat opgepoetst werd. Ook zei hij dat we de bergen in de verte daadwerkelijk zullen kunnen betreden. The Legend of Zelda voor Wii U verschijnt in 2015.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.