4gamers.be

Begint de Steam Summer Sale morgen al?

Door Jay, 18-06-2014 00:04, bron: joystiq

Er zijn de nodige indicaties dat Steam zijn jaarlijkse Summer Sale dit jaar iets vroeger zal beginnen dan doorgaans het geval is, en als we de meest recente aanwijzingen mogen geloven dan zou die Summer Sale deze week al beginnen, om niet te zeggen morgen (of vrijdag, afhankelijk van de tijdzone). Het betalingsplatform Paysafecard zegt immers met zoveel woorden dat de Summer Sale plaatsvindt van 19 tot 30 juni en via de database van Steam is achterhaald dat de week-long deals van deze week morgen al eindigen, in plaats van aan het einde van de week zoals gebruikelijk. Toeval?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.