4gamers.be

Diablo III: Reaper of Souls krijgt Seasons

Door Jay, 18-06-2014 17:27

Blizzard heeft de inhoud van een nieuwe update voor Diablo III: Reaper of Souls uit de doeken gedaan. De update is aanzienlijk en we gaan hier niet alles vermelden, maar voor alle details kan je terecht op de officiële website. Een van de belangrijkste nieuwigheden die patch 2.1.0 introduceert is het systeem van de Seasons. Seasons doken voor het eerst op in Diablo II en kunnen vergeleken worden met Prestige in Call of Duty, in die zin dat het level van de speler dan weer naar 0 gebracht wordt. De beloning is dan dat de speler nieuwe beloningen en Legendaries kan vrijspelen.

Diablo III: Reaper of Souls screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.