4gamers.be

2 officiële Xbox One-bundels voor België en Nederland

Door papfles, 01-07-2014 13:55

Op 5 september zal je de Xbox One officieel kunnen krijgen in België en Nederland. Dat zal niet zomaar een versie zijn met de console op zich, want Microsoft wil de fans overtuigen met gerichte bundels. Zo kan je momenteel één van deze twee bundels pre-orderen, voor de prijs van 399 euro. De eerste bundelt Fifa 15 en Forza Motorsport 5, naast een 500GB harde schijf, Blu-ray speler en ingebouwde Wi-Fi, een draadloze controller, een HDMI-kabel, een chat headset, 14 dagen Xbox Live Gold (voor nieuwe leden). Beide games zijn downloadvouchers (Fifa 15 komt pas eind september uit).

De andere bundel is een Kinect-bundel met een Limited Edition Xbox One en een Limited Edition Day One draadloze controller. Voor het overige bevat het hetzelfde als de andere bundel, maar dan ook nog met een Dance Central spotlight. Deze bundel is sowieso ook voor zij die de console hadden besteld voor 20 augustus 2013, al kunnen die mensen er nu ook voor kiezen om Kinect uit het pakket te laten halen - al moet de retailer dat wel toelaten. Met Kinect is deze bundel 499 euro, zonder 399. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.