4gamers.be

Legt Crytek UK het werk aan Homefront: The Revolution stil?

Door papfles, 04-07-2014 08:25

Het rommelt blijkbaar bij Crytek en dat begint gevolgen te hebben voor de games in ontwikkeling. Naar verluidt zou het bedrijf financieel niet meteen 100 % in orde zijn en volgens sommige geruchten zouden er al kapers op de kust zijn die eerst willen wachten tot het bedrijf er eerst volledig onderdoor gaat.

Nu zou er ook intern heel wat strubbelingen zijn en dat zou impact hebben op Homefront: The Revolution. Crytek UK, het team dat deze game voor zijn rekening neemt, zou immers grotendeels het werk hebben neergelegd tot er loon betaald is. Zowat 100 werknemers zouden het bedrijf verlaten hebben, al is het niet duidelijk hoeveel terug zullen keren als er geld op tafel wordt gelegd. Andere geruchten stellen dan weer dat Deep Silver van plan is om dit team gewoon zelf in te lijven, zodat het spel gewoon verder ontwikkeld kan worden. Het blijft wachten op meer informatie over deze schijnbaar belabberde situatie.

Homefront: The Revolution screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.