4gamers.be

"We moeten het recht verdienen om Destiny uit te bouwen"

Door papfles, 18-07-2014 00:07

De bètalancering van Destiny op PlayStation ging niet meteen van een leien dakje. PSN-werken en een overrompeling van de servers hebben ervoor gezorgd dat alles nogal moeizaam verliep. Bij Bungie blijft men klaarblijkelijk ook met de voetjes op de grond, want men blijft bescheiden, ondanks het eerdere succes met Halo.

"We moeten onze job doen om een grote, mooie wereld uit te bouwen die mensen echt graag willen verkennen. We moeten hun verbeelding vastgrijpen met een verhaal dat hen vragen opzadelt aan het einde van de rit van deze eerste game", zegt de community manager van Bungie. "Dit is eigenlijk onze eerste date, door een stap in de wereld te zetten en deze game te spelen. Als we iemand zouden zeggen dat we tien jaar samen zullen zijn, dan zijn we de aanhankelijke ontwikkelaar", zegt hij. Hij vindt dan ook dat Bungie "het recht moet verdienen om een getal op de verpakking te mogen zetten" wat betreft mogelijke sequels.

Destiny screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.