4gamers.be

Battlefield Hardline uitgesteld naar 2015

Door papfles, 23-07-2014 07:58

Bij Battlefield 4 werd er al snel smalend gedaan over het feit dat het spel uitkwam aan het einde van het jaar, want velen vonden dat men zich had gehaast om toch maar de deadline te halen en dat het spel daardoor in de problemen kwam. Bij Battlefield Hardline heeft EA een andere tactiek toegepast, namelijk eentje van snellere bèta's om zo feedback te krijgen op de game en aanpassingen te kunnen doorvoeren.

Nu lijkt men echter niet tevreden te zijn met datgene wat men zou kunnen verwezenlijken tegen de oorspronkelijke releasedatum en dus werd de beslissing genomen om het spel uit te stellen naar 2015. Door extra tijd te hebben kan men meer multiplayervernieuwing, stabiliteit en singleplayerdiepgang toevoegen aan het spel. "We willen de vernieuwingen in Hardline nog verder doordrijven en de game nog beter maken. [De studio] wil nieuwe features toevoegen gebaseerd op communityfeedback, zodat het "Cops & Criminals"-idee in een ware Battlefield-multiplayerervaring kan transformeren", laat EA weten.

Battlefield: Hardline screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.