4gamers.be

Limited Edition, Ganondorf en meer voor Hyrule Warriors onthuld

Door Jay, 05-08-2014 10:29

Zoals eerder aangekondigd heeft Nintendo een speciale Nintendo Direct uitgezonden die volledig in het kader stond van Hyrule Warriors. Tijdens de Direct werd onder meer de Limited Edition voor Europa uit de doeken gedaan, evenals nieuwe personages en andere extraatjes.

De Limited Edition voor Europa bevat een replica van de sjaal van Link, wat niet slecht is als je weet dat ze het in de VS moeten stellen met enkel een DLC-kostuum, dat dan nog eens afhankelijk is van de retailer waar je de game koopt. In Japan dan weer kregen ze een Triforce klok.

Wat DLC-kostuums voor Europa betreft, zou er binnenkort nog meer info volgen. Het gaat dan om kostuums voor Link en Zelda van Skyward Sword, Twilight Princess en/of Ocarina of Time. Europese spelers zullen alleszins wel twee speciale kostuums voor Ganondorf (Twilight Princess en Ocarina of Time) kunnen ontgrendelen door Hyrule Warriors te registreren op de website van Club Nintendo, al zal dat wel voor 17 oktober moeten gebeuren.

Dat er DLC-kostuums voor Ganondorf zijn betekent natuurlijk ook dat Ganondorf zelf een speelbaar personage zal zijn. Samen met hem werden ook Zant en Ghirahim bevestigd als speelbare personages. Bevestigde personages zijn inmiddels dus Link, Princess Zelda, Impa, Midna, Sheik, Agitha, Darunia, Princess Ruto, Zant, Fi, Ghirahim en Lana.

Ook werd nog een speciale Adventure Mode onthuld. Dit is een soort overworld zoals we die kennen van de NES-games uit de The Legend of Zelda-reeks. Op de map zijn er verschillende uitdagingen die je kan voltooien, waardoor je telkens weer nieuwe gebieden kan verkennen om zo uiteindelijk extra wapens etc. vrij te spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.