4gamers.be

Senran Kagura: Shinovi Versus en Bon Appétit naar Europa

Door Jay, 06-08-2014 14:15

Het was al bekend dat Senran Kagura: Shinovi Versus en Senran Kagura: Bon Appétit hun weg zouden vinden naar de VS en nu heeft uitgever Marvelous AQL bevestigd dat ook Europa (en Australië) de games voorgeschoteld krijgen. Een vaste releasedatum is er nog niet, maar beide games zouden dit jaar nog voor de PS Vita verschijnen via PSN.

De Senran Kagura games weten zich vooral in de aandacht te werken door het gretig tonen van boezems en achterwerken, die tijdens de gevechten in de games ook gebruikt worden als wapen. Senran Kagura: Shinovi Versus lijkt meere traditionele gameplay te brengen, terwijl Senran Kagura: Bon Appétit met een ritmisch kooksausje geserveerd wordt. Het feit dat beide games ook in Europa zullen verschijnen, is overigens te danken aan het feit dat de reeks ook hier aan populariteit wint, zo liet producer Kenichiro Takaki weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.