4gamers.be

Gold Edition en Season Pass voor Lara Croft and the Temple of Osiris

Door Jay, 08-08-2014 14:12

Square Enix heeft een Collector's Edition voor Lara Croft and the Temple of Osiris onthuld. Ook zijn details vrijgegeven over de Season Pass die voorzien wordt.

De Collector's Edition gaat door het leven als de Gold Edition en is enkel beschikbaar voor pc en PS4. De speciale editie bevat naast de game ook een figurine van ongeveer 7,5 cm, een artbook, een map en de Season Pass. Die Season Pass geeft toegang tot alle DLC die zal verschijnen na de release, waaronder het Icy Death en het Twisted Gears Pack. De DLC bevat telkens 6 nieuwe kostuums, evenals nieuwe tombs, ringen, amuletten en wapens. Vermoedelijk zal deze Season Pass apart beschikbaar zijn voor zowel pc, PS4 als Xbox One.

Voorts zijn er nog wat extraatjes die afhankelijk zijn van de retailer waar je de game bestelt, dus wat dat betreft is het een beetje uitkijken. Zo is er een Hitman Pack met Hitman skins en een Agent ring, die je wapens en bommen sterker maakt. Ook zijn er nog het Deus Ex pack en het Lara Croft Legend pack.

Tot slot werd ook de releasedatum van Lara Croft and the Temple of Osiris aangekondigd. De game zal op 9 december verschijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.