4gamers.be

Delen van Far Cry 4 vinden plaats buiten Kyrat

Door papfles, 11-08-2014 11:11

Wat tot nu toe getoond werd van Far Cry 4 is dat we met een behoorlijk geschifte despoot, Pagan Min, te maken krijgen. Hij zwaait de plak in Kyrat, een gebied dat heel wat ontleent van Nepal. Daar speelt het spel zich dan ook af, maar blijkbaar krijgen we ook de kans om eens andere oorden op te snuiven. Alex Hutchinson, creative director, liet immers weten dat Ubisoft Toronto en Ubisoft Shanghai aan andere delen van het spel werken, met andere gebieden als thema.

"De kern van het spel wordt in Montreal ontwikkeld, waaronder de hoofdmissies en het grootste deel van de open wereld. Onze co-ontwikkelstudio's werken aan delen van het spel (in een nieuwe omgeving) die op zichzelf staan, dus ze kunnen daar een zekere mate van onafhankelijkheid in terugvinden, al blijven ze wel trouw aan de creatieve visie van het spel." Wat er juist staat te gebeuren, is nog niet duidelijk, maar men zou het binnenkort wel onthullen. Gamescom is waarschijnlijk de plek voor die onthullingen. 

Far Cry 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.