4gamers.be

Acteur en gamer Robin Williams overleden

Door Jay, 12-08-2014 11:03

Robin Williams is gisterenavond op 63-jarige leeftijd overleden in zijn woning in de buurt van San Francisco. De politie bevestigde het overlijden en vermoedt dat het om zelfdoding gaat. Williams kampte al lang met een alcoholverslaving en zou ook depressief zijn geweest. Recent nog liet hij zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Williams kennen we natuurlijk als een geweldig acteur en komiek, maar hij was uiteraard nog meer dan dat. Hij was een echtgenoot, een vader en ook een gamer. Hij liet zich oprecht enthousiast uit over het medium van games en gaf toe gretig games als Warcraft, Warhammer 40K en de Half-Life mod Day of Defeat te spelen. Ook The Legend of Zelda vond hij geweldig. Zijn dochter Zelda is zelfs naar de prinses uit de games genoemd, waardoor Nintendo het koppel van vader en dochter inschakelde ter promotie van onder meer The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.