4gamers.be

Share Play sessies op PS4 beperkt tot één uur

Door Jay, 15-08-2014 14:36, bron: gamespot

Tijdens zijn persconferentie op Gamescom kondigde Sony aan dat de volgende update voor de PS4 de Share Play functie met zich zou meebrengen. Die feature werd bij de onthulling van de PS4 reeds aangekondigd en laat je toe om de controller virtueel door te geven aan iemand anders, die ook een PS4 en PS Plus heeft. Die andere persoon neemt dan eigenlijk de controle over jouw game over, wat dan ook betekent dat jij op dat moment niet kan spelen, tenzij het een co-op game is, want dan kan je natuurlijk samen spelen.

Een leuke feature dus, maar niet zonder beperkingen, zo is nu gebleken. Het is namelijk bevestigd dat een Share Play sessie slechts één uur kan duren. Na een uur spelen wordt de sessie dus beëindigd. Het goede nieuws is dan weer dat er geen limiet zou staan op het aantal sessies, dus in principe kan je na een uur gewoon even stoppen en meteen een nieuwe sessie starten. Sowieso zal het verplicht onderbreken van een sessie in sommige gevallen redelijk vervelend zijn, maar beter een dergelijke feature met enkele beperkingen dan helemaal geen Share Play, denken we dan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.