4gamers.be

Eerste level 1000 Diablo III character is een feit

Door Jay, 16-08-2014 00:06, bron: kotaku

Stijgen in level mag in Diablo III dan wel makkelijker zijn dan in Diablo II, het is nog steeds een uitdaging om paragon level 1000 te halen. Het is zelfs zo'n uitdaging dat er pas sinds deze week een speler is die dat voor elkaar heeft gekregen. De eer voor die prestatie gaat naar een speler genaamd Gabynator, die dus de eerste is om in Diablo III level 1000 te bereiken.

Gabynator deed het wel niet helemaal in zijn eentje. Hij kreeg namelijk de hulp van zijn guild. Leden van zijn guild zorgden er namelijk voor dat er altijd Maltheal boss runs klaar stonden op de hoogste moeilijkheidsgraad, zodat Gabynator enkel moest joinen, de XP verzamelen en weer kon wegwezen naar de volgende. Ook rifts op de hoogste moeilijkheidsgraad werden voorzien.

Hieronder vind je het moment waarop hij level 1000 bereikt, evenals een overzichtje van de rest van de top 10, die allemaal nog hele weg te gaan hebben om tot level 1000 te geraken. Gabynator zelf kan trouwens nog verder gaan als hij wil, omdat paragon levels in Diablo III oneindig zijn. Tot level 1001 geraken zou echter evenwel experience points vragen als zijn eerste 244 levels tesamen, en of er daar nog motivatie voor is, dat is natuurlijk de vraag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.