4gamers.be

Robin Williams krijgt eerbetoon in World of Warcraft

Door Jay, 16-08-2014 00:07

Robin Williams was naast een geweldig acteur en komiek ook een gamer. Hij liet zich oprecht positief uit over het medium van games en speelde alles van Portal tot Call of Duty. Zijn overlijden kwam ook in de game-industrie hard aan en al snel werd er een petitie opgestart om ervoor te zorgen dat Robin Williams een of ander eerbetoon zou krijgen in World of Warcraft, een game die hij ook vaak speelde.

Het duurde niet lang vooraleer Blizzard reageerde en de mensen achter de petitie, die bijna 11.000 handtekeningen haalde, kregen van Blizzard de garantie dat de zaak met de nodige zorgvuldigheid zou worden behandeld. Later werd via de Twitter-account van World of Warcraft nog bevestigd dat Robin, vermoedelijk als een NPC, in de game terug te vinden zou zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.