4gamers.be

Koppel verwaarloosde kinderen om World of Warcraft te spelen

Door Jay, 17-08-2014 00:02, bron: ktla

Een koppel uit Anaheim (Californië, VS) is begin deze maand veroordeeld tot vijf jaar cel voor het verwaarlozen van hun dochtertjes en dat gedurende een periode van drie jaar. In plaats van voor hun kinderen te zorgen, speelden de 41-jarige Lester Louis Huffmire en eveneens 41-jarige Petra Huffmire liever World of Warcraft.

Tussen 21 mei 2010 en 20 mei 2013 zou het koppel hun dochtertjes, een meisje van 10 en een meisje van 5, hebben opgesloten zodat zij World of Warcraft konden spelen. Een buur belde uiteindelijk de autoriteiten, die vervolgens de woonst van het gezin bezochten. Daarbij vond men beschimmelde etenswaren, stofwebben, afval, uitwerpselen en gebruikte condooms doorheen het huis. De toiletten bleken niet te werken. De kinderen mochten blijkbaar ook het huis nooit uit, zelfs niet om naar school te gaan. Toen de kinderen ontdekt werden, waren ze er slecht aan toe. Vuil zat vastgehecht aan hun voeten, hun tanden waren niet meer te redden en ze waren ondervoed. Uiteraard werden ze weggehaald bij de ouders.

Het koppel bekende alle beschuldigingen en begint nu dus aan het uitzitten van de celstraf van vijf jaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.