4gamers.be

Star Citizen smijt 6 trailers online

Door papfles, 18-08-2014 00:05

Vaak wordt er in een trailer gefocust op 1 specifiek element en houdt men genoeg ruimte en tijd vrij om die ene trailer voldoende aandacht te schenken. Bij Star Citizen denkt men er anders over, want men heeft er 6 vrijgegeven op een dag tijd en die kan je nu allemaal hier bekijken. Het zijn in sommige gevallen teasers, maar sowieso levert het wel een beter beeld op van het spel, zeker voor de vele backers die ongetwijfeld zitten te wachten op de game.

 

Reacties

 • uzimaki

  Deze game ziet er gewoonweg mooier en mooier uit met elke nieuwe update!

  • Geplaatst op 2014-08-18 om 03:15
 • nicoautoxp

  Elite: Dangerous ziet er toch net iets leuker uit. Maar SC is ook niet slecht.

  • Geplaatst op 2014-08-18 om 11:03
 • v1nce nicoautoxp

  Ik heb elite dangerous en star citizen en kan met zekerheid zeggen dat starcitizen veel uitgebreider en beter is dan elite.

  Elite heeft dezelfde hud op elk schip en de schepen zelf zijn vele malen minder gedetaileerd van die in star citizen, zo zijn er verschillende damage states in star citizen waar je letterlijk de stukken van je schip ziet vliegen en dat het gedrag van het schip ook aanpast wanneer je vliegt.

  Multicrew schepen in star citizen waar je niet alleen turrets of andere zaken kan bediene maar waar je op capital schepen met een team mensen naar bvb de engine room zal moeten lopen om zaken te herstellen in combat.

  First person shooter in star citizen, niet in elite.
  Racen in star citizen, niet in elite.
  Een volledige single player campaign in star citizen, niet in elite.
  Een hangar/huis in star citizen dat je alla sims gaat kunnen aanpassen.

  En nog veel veel meer, niet dat elite slecht is maar naast het feit dat het 2 space games zijn zijn ze bijna niet te vergelijken.

  Is ook niet meer als logisch als je weet dat elite minder dan 1 mil had opgehaald via crowdfunding terwijl star citizen al meer als 51 mil heeft en er meer als 250 mensen en verschillende studios aan werken.

  Reactie aangepast door v1nce om 2014-08-18 om 17:44

  • Geplaatst op 2014-08-18 om 17:40

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.