4gamers.be

PS4-versie Minecraft haalt release deze maand waarschijnlijk niet

Door Jay, 21-08-2014 12:42

Het oorspronkelijke plan van 4J Studios was om Minecraft deze maand naar PS4, Xbox One en PS Vita te brengen, maar het ziet er meer en meer naar uit dat geen van die platformen de game deze maand nog zal ontvangen. De enige versie die ter goedkeuring is voorgelegd, is de PS4-versie. Die versie werd op 12 augustus naar Sony gestuurd, terwijl men op dat moment nog bezig was met bug fixes voor de Xbox One- en PS Vita-versie. Nu evenwel heeft Sony laten weten dat er nog problemen zijn met de PS4-versie, en dus kreeg die geen groen licht.

Concreet betekent dit dat 4J Studios de problemen moet oplossen en de game opnieuw naar Sony moet sturen ter goedkeuring. Vermoedelijk zal dat opnieuw een dikke week in beslag nemen, wat de kans op een release in augustus sterk vermindert. Het is dan ook wachten op meer informatie. Via Twitter liet Xbox-baas Phil Spencer al weten dat hij naar aanleiding van het nieuws zou nagaan hoe het precies gesteld is met de Xbox One-versie van Minecraft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.