4gamers.be

Bungie laat geen item trading toe in Destiny

Door papfles, 26-08-2014 09:02, bron: bungie

Dat dekselse wapen dat je maar al te graag wil hebben, maar niet vindt. Het is de ideale voedingsbodem voor een ruil met een andere speler, maar dat zal in Destiny niet mogelijk. Bungie heeft immers uitgelegd dat men zulke zaken niet zal toelaten in het spel, omdat men wil dat de speler zijn arsenaal aan wapens zelf verdient en bij elkaar sprokkelt.

"We willen dat je die zaken verdient. Je zou een geweldig verhaal moeten kunnen vertellen voor elk pareltje dat je in de game bij elkaar zoekt. [...] Eenmaal je die zaken hebt vergaard, kan je ze wel uitwisselen tussen je verschillende personages. Wapens blijven echter eigendom van de spelers die ze hebben vergaard door middel van actie en moed." Als je dus iemand anders ziet met een blits wapen, dan weet je nu al dat je het zelf moet gaan zoeken, want krijgen zal je het niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.