4gamers.be

Nintendo geeft Europees prijskaartje mee voor Mario Kart 8 DLC

Door Phazon, 27-08-2014 10:39

De nieuwe content voor Mario Kart 8 lekte een beetje te vroeg uit, maar nu heeft Nintendo de Add-on Content voor Mario Kart 8 officieel onthuld. Er zullen twee pakketjes verschijnen, respectievelijk in november 2014 en in mei 2015. Elk pakketje zal je €8 kosten, maar als je besluit om ze beide aan te kopen, zal je slechts €12 moeten betalen. Met 6 nieuwe personages (waaronder Link), 8 nieuwe voertuigen en 16 extra tracks krijg je alvast heel wat waar voor je geld. Spelers die besluiten om beide pakketjes te kopen krijgen naast een korting ook de mogelijkheid om met gekleurde Yoshi's en Shy Guys aan de slag te gaan. Deze gekleurde personages zijn zelfs meteen speelbaar in het spel als je besluit om de bundel vandaag reeds aan te schaffen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.