4gamers.be

Grotere steden in SimCity mogelijk dankzij mod

Door Jay, 27-08-2014 17:55

SimCity bracht aanvankelijk heel wat ergernissen met zich mee. De game vereiste bijvoorbeeld een online verbinding, een vereiste die inmiddels overboord is gegooid door EA en Maxis. Andere ergernissen zijn er evenwel nog steeds, zoals het feit dat de steden die je kan bouwen al bij al toch vrij beperkt zijn qua oppervlakte. Een mod tracht daar nu verandering in te brengen.

De SimCity mod in kwestie heet Project Orion en laat je toe om je stad te bouwen op een gebied dat ongeveer vier keer zo groot is als de normale oppervlakte die je beschikbaar hebt. Jammer genoeg brengt de mod voorlopig zelf ook nog eigen problemen met zich mee. Zo zal het soms moeilijk zijn om de buurt van jouw grote stad nog een andere stad te bouwen ook, en ook parameters omtrent natuurlijke rijkdommen en zaken als luchtkwaliteit kunnen soms niet helemaal juist worden weergegeven.

Nog niet perfect dus, maar misschien kan de mod de mensen bij Maxis zelf wel inspireren om deze kwestie toch nog eens te bekijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.