4gamers.be

Nintendo onthult New Nintendo 3DS en 3DS XL

Door Phazon, 29-08-2014 13:20

Nintendo heeft in Japan een vernieuwde 3DS en 3DS XL onthuld. Het gaat hier niet om een puur cosmetische vernieuwing, want er zijn tal van nieuwe features toegevoegd. Allereerst zien we aan de buitenkant van de New 3DS en New 3DS XL een tweede (kleine) c-stick, alsook twee extra shouderknoppen. Daarnaast zal er ook NFC ingebouwd worden zodat je de Amiibo-figuurtjes zonder extra accessoire kan gebruiken. Een verbeterde batterij, de mogelijkheid om ook een micro-sd kaartje te gebruiken, een stevig verbeterde 3D-kijkhoek zijn nog erg noemenswaardige features. Onder de motorkap vinden we daarnaast meer RAM en een verbeterde cpu terug, die zorgen voor een snelle Miiverse en eShop-ervaring. Tot slot zullen er ook ettelijke covers gelanceerd worden zodat je je handheld naar believen kan customisen. Of en wanneer de handheld ook naar onze contreien zal komen, is nog niet bekend.

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.