4gamers.be

Lees Glitch Magazine nu ook op Windows 8.1

Door YoniVL, 02-09-2014 00:05

Groot nieuws voor alle fans van Glitch die niet beschikken over een tablet of stevige smartphone en die al maanden aan onze kop zagen of ze het ook kunnen lezen op hun pc. Sinds kort kunnen we bevestigend antwoorden op die vraag. De app van Glitch is immers beschikbaar op de store van Windows 8.1.

Waarom enkel op Windows 8.1?

Omdat dat het enige besturingssyteem van Microsoft is waar de app kan werken, zoals hij dat doet in de andere app stores zonder dat we toegevingen moeten doen ten aanzien van de beoogde kwaliteit.

Waar vind ik de app?

Snel als de wiedeweerga naar de Windows Store en download de app van Glitch. Wil je hem snel vinden, zoek dan even op Glitch Magazine. Ben je echter nogal aan de luie kant, klik dan gewoon op de link hieronder.

Overtuigd? Neem een abonnement

Voor slechts 24,99 euro krijg je een abonnement van 12 maanden op het populairste digitale magazine van België en Nederland. Je kan Glitch lezen op je tablet, pc of smartphone (met een eigen versie voor smartphones). 

Hoe doe je dat?

1. Ga naar de website van Glitch Magazine 
2. Vul daar je gegevens in.
3. Na betaling zal je kunnen inloggen op de app en krijg je toegang tot het magazine.
4. Inloggen in de app doe je met het e-mailadres en het wachtwoord dat je gebruikte op de website van Glitch.
5. Geniet van Glitch Magazine

Glitch screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.