4gamers.be

Destiny bonus voor pre-orders van Call of Duty: Advanced Warfare

Door Jay, 02-09-2014 15:41

Activision voorziet een extra beloning voor wie Destiny aanschaft en een pre-order plaatst voor Call of Duty: Advanced Warfare. Het gaat om de Blacksmith Armor Shader, een Level 20 Legendary item je de kleuren van je armor kan aanpassen. Het is dus een louter cosmetische extra en je stats krijgen geen boost.

De bonus is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk via GAME en in de VS via GameStop. In hoeverre deze bonus ook hier bij ons beschikbaar zal zijn, is niet bekend. Wel moeten beide games tijdig bij de retailer in kwestie besteld worden om aanspraak te kunnen maken op de code voor de Blacksmith Armor Shader.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.