4gamers.be

LEGO Jurassic World game op komst?

Door Jay, 04-09-2014 14:16, bron: jurassicworld

Tegen de zomer van 2015 zou Jurassic World in de cinemazalen moeten verschijnen, samen met een hoop nieuwe merchandise rondom de nieuwe film. Als we een gelekt marketingplan van Toys R Us mogen geloven, dan komt daar ook een nieuwe LEGO-game bij kijken, hetgeen op zich natuurlijk perfect mogelijk is. Er zijn al verschillende LEGO-games gemaakt op basis van populaire films en dit jaar vervalt de licentie van Jurassic Park bij zijn huidige eigenaar, dus dat geeft de mensen van LEGO de kans om de licentie op te pikken en ermee aan de slag te gaan. Voorlopig blijft het wat dat betreft natuurlijk wel nog wachten op bevestiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.