4gamers.be

Verspreid de zombieplaag en krijg extraatjes in Resident Evil Remastered

Door Jay, 05-09-2014 14:05

Capcom is een promotie begonnen die zou moeten leiden tot het vrijgeven van extra content voor Resident Evil Remastered, de HD-remake van de GameCube-remake van de originele game. De promotie houdt in dat je je hier aanmeldt via hetzij mail, Facebook of ResidentEvil.net om zo te helpen bij het verspreiden van de zombieplaag in Raccoon City. Je krijgt de optie om over de promotie te berichten via bijvoorbeeld Facebook, maar dat is geen verplichting. Wanneer Raccoon City helemaal geïnfecteerd is, wordt de extra content ontgrendeld voor iedereen die de game koopt. Wat die content inhoudt, is evenwel niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.