4gamers.be

Tijdelijk gratis current-gen upgrade als je last-gen Destiny koopt

Door Jay, 06-09-2014 00:07

Wie de PS3- of Xbox 360-versie van Destiny koopt, kan genieten van een gratis upgrade naar de PS4- of Xbox One-versie, zo hebben Activision en Bungie aangekondigd, enkele dagen voor de officiële release van de game. Zo kan wie voorlopig nog een last-gen console heeft alvast met de game aan de slag, om vervolgens gratis over te stappen naar de current-gen versie, waarbij de volledige progressie en zaken als DLC mee worden overgezet.

Wel zijn er enkele beperkingen. Zo moet je van PS3 naar PS4 of van Xbox 360 naar Xbox One upgraden, dus de upgrade moet binnen dezelfde consolefamilie blijven. Ook lijkt er een vervaldatum op het aanbod te staan. Zo wordt 15 januari 2015 als de deadline aangeduid voor het insturen van de voucher voor de upgrade. Het is evenwel niet duidelijk of dit dan ook betekent dat je current-gen versie tegen die datum dan ook geactiveerd moet zijn, dan wel of dit ook na 15 januari nog kan, zolang de voucher tegen dan maar is ingeruild. Meer info is hier te vinden.

Destiny screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.