4gamers.be

Zo ziet de PlayStation Class in Zuid-Korea eruit

Door Jay, 06-09-2014 13:41

Vorige maand werd een samenwerking tussen Sony en een Zuid-Koreaanse universiteit aangekondigd. Beide partijen zouden namelijk een zogenaamde PlayStation Class inrichten. Van het lokaal voor die PlayStation Class zijn nu de eerste foto's naar buiten gekomen.

De PlayStation Class betreft geen eenmalige activiteit, maar een volwaardige academische module die telt voor drie credits in het geheel van een opleiding. Er wordt gebruik gemaakt van de PS4 en PS Vita om te leren over de game-industrie en verder worden er ook lezingen gegeven door mensen uit de industrie zelf. Ook staat een bezoek aan een gamestudio op het programma.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.