4gamers.be

Robin the Genie opgedoken in WoW: Warlords of Draenor bèta

Door Jay, 07-09-2014 13:16

Het eerbetoon van Blizzard aan Robin Williams werd eerder al gespot in de code van de bèta van World of Warcraft: Warlords of Draenor, en nu is Robin the Genie ook effectief in die bèta gevonden. Hij bevindt zich op een eiland aan de kust van Talador en hij komt tevoorschijn wanneer je over de Ever-Burning Lamp wrijft. Wanneer hij uit zijn lamp komt, zegt hij hetzelfde als in de Disney-film Aladdin, waarin hij de blauwe Geest speelde. In de buurt is verder ook een groot, gebroken ei te vinden, wat duidelijk een verwijzing is naar het ruimteschip waarin Mork in de serie Mork and Mindy naar de aarde kwam.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.