4gamers.be

President ESPN: "eSports is geen sport"

Door papfles, 08-09-2014 07:52

Heel wat partijen proberen eSports ook erkend te krijgen als sport, net zoals andere activiteiten ook als "sport" worden aanzien en je er ook een hele portie kunde voor aan de dag moet leggen. Bij ESPN lijkt men in elk geval niet echt overtuigd te zijn, toch niet als de woorden van de president van ESPN gelden voor het hele bedrijf. John Skipper bestempelt de hele branche namelijk als een "competitie", niet als een sport. "Het is geen sport. Het is een competitie. Schaken is een competitie, dammen ook. Ik ben vooral geïnteresseerd in echte sporten", liet hij weten toen hij de vraag kreeg wat hij over de Amazon-aankoop, Twitch, vond. Het ziet er dus naar uit dat ESPN niet meteen van plan is om al te veel aandacht te geven aan eSports als het van Skipper afhangt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.