4gamers.be

Square Enix brengt Ultimate Stealth en Action Triple Packs uit

Door papfles, 09-09-2014 00:04

Het eindejaar komt eraan en dat wil zeggen dat er een hele hoop nieuwe games uitkomen, maar tegelijkertijd zijn er ook gamers die nu vooral uitkijken naar de iets oudere games om zo koopjes te kunnen doen. Dat hebben ook uitgevers door en voor die mensen maakt men regelmatig GOTY Editions, maar Square Enix heeft nu dezelfde strategie toegepast als Ubisoft met diens Birth of a New World-bundel.

Het heeft immers een Ultimate Stealth Triple Pack en een Ultimate Action Triple Pack uit, met telkens 3 games per pakket. In het ene zitten Hitman: Absolution, Thief en Deus Ex: Human Revolution en in het andere Just Cause 2, Sleeping Dogs en Tomb Raider. Wederom zoals Ubisoft zullen deze Triple Packs enkel op PS3 en Xbox 360 verschijnen (dus ook niet op pc), dat op 31 oktober.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.