4gamers.be

Sony: "We behandelen Destiny als een first-party release"

Door Jay, 09-09-2014 11:41, bron: aeurogamer

Sony heeft een stevige exclusiviteitsdeal betreffende Destiny. Daardoor krijgt PlayStation tijdelijk exclusieve content voor de game en wat de marketing betreft is het steeds de PS4-versie die in beeld wordt gebracht. Sony is ook de enige partij die reclame mag maken voor de game, waardoor de Xbox 360 en Xbox One bijna helemaal uit het beeld verdwijnen, tenzij er gebruik gemaakt wordt van een verzonnen parfum. PlayStation en Destiny zijn met andere woorden dikke vriendjes en dus komt het niet helemaal als een verrassing wanneer ze bij Sony zeggen dat ze de game eigenlijk behandelen als een first-party release, inclusief PS4-bundel.

"We behandelen het intern op alle vlakken alsof het een first-party release is," vertelt Fergal Gara van Sony. "We omarmen het op alle niveaus van de organisatie. Het is een speciaal project en een dusdanig belangrijk project dat het ook nog eens het potentieel heeft om de eindejaarsverkoop [van PlayStation] aan te jagen. Het is enorm belangrijk." Gara voegde er ook nog aan toe te denken dat veel mensen omwille van Destiny zullen beslissen om nu een PS4 te kopen, omdat Destiny een ambitieus project met toekomst is.

Destiny screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.