4gamers.be

Wii U Art Academy brengt knap eerbetoon aan Robin Williams voort

Door Jay, 13-09-2014 00:12

Via Miiverse dook een tijdje geleden een knap eerbetaan aan Robin Williams op en dat wilden we jullie toch niet onthouden. Iemand maakte namelijk een geweldige tekening van Williams terwijl hij op een 3DS speelt, iets wat hij in het echt ook uitvoerig zal hebben gedaan. Williams was immers een gamer onder gamers, met een voorliefde voor The Legend of Zelda en World of Warcraft. De tekening hieronder werd trouwens gemaakt met behulp van het tekenspel Art Academy. Een digitaal maar heel reëel kunstwerkje dus. De quote erbij is afkomstig uit de film Hook, waarin Williams de rol van Peter Pan speelde.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.