4gamers.be

Assassin's Creed: Birth of a New World verschijnt wél voor pc

Door Jay, 15-09-2014 12:39

Vorige week werd Assassin's Creed: Birth of a New World aangekondigd, wat een collectie is van de Assassin's Creed games die zich in Amerika afspelen, zijnde Assassin's Creed III, Assassin's Creed Liberation en Assassin's Creed IV: Black Flag. De bundel werd aangekondigd voor PS3, Xbox 360 en pc, maar inmiddels hebben sommige website gemeld dat die pc-versie er toch niet zou komen en dat het ging om een foutje in het Europese persbericht, daar het Amerikaanse persbericht geen melding maakte van een pc-versie. Die berichten kloppen echter niet.

Er komt wel degelijk een pc-versie, zij het enkel in Europa en Australië. In de VS krijgen ze dus enkel de PS3- en Xbox 360-versie van de collectie voorgeschoteld. Dat werd bevestigd door Ubisoft, maar er werd niet gezegd waarom men het in de VS het moet stellen zonder de pc-versie, die hier bij ons dus wel degelijk zal verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.