4gamers.be

Deze PS4-schoenen hebben een HDMI-poort

Door Jay, 21-09-2014 00:05

Nike presenteert de JRDN X PS4, een stel custom Air Jordans, ontworpen door Jonny Barry. Van de PS4-schoenen werden tien paar gemaakt en elk paar heeft een prijskaartje van 950 dollar. Voor dat geld kan je natuurlijk ook twee feitelijke PS4-consoles kopen en die om je voeten binden, maar dat zou vermoedelijk iets minder makkelijk zijn om mee te wandelen en bovendien zijn we natuurlijk slim genoeg om een PS4 gewoon op zijn plaats bij de tv te laten staan om er op te gamen.

Hoe dan ook: het stokpaardje van deze PS4-schoenen is de HDMI-poort achteraan elke schoen, waarvoor ook een speciale HDMI-kabel van Jordan wordt meegeleverd. Functioneel zijn de HDMI-poorten evenwel niet, dus ze zijn louter voor het uiterlijk van de schoen toegevoegd, wat best wel jammer is als je er al 950 dollar voor zou betalen. Door de twee poorten met elkaar te verbinden zou je de schoenen wel makkelijker met je mee kunnen dragen in de hand, bijvoorbeeld op een sneakerconventie, want die bestaan blijkbaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.