4gamers.be

EA werkt samen met het Witte Huis in campagne tegen seksuele intimidatie

Door Jay, 20-09-2014 00:09

Het Witte Huis is een nieuwe campagne gestart tegen seksuele intimidatie in al zijn vormen, van seksueel ongepast gedrag op de werkvloer tot brutale aanranding. De campagne, genaamd It's on Us, wijst mensen op hun verantwoordelijkheid en stelt dat mensen samen sterk kunnen staan om actie te ondernemen wanneer ze zien dat iemand seksueel overschrijdend gedrag vertoont tegenover een ander.

Voor de campagne werkt het Witte Huis samen met heel wat bekende namen, waarvan inmiddels allemaal filmpjes terug te vinden zijn via Youtube en de officiële website. Ook Electronic Arts is een partner. De uitgever ondersteunt de campagne via de sociale media en het logo van de campagne zal ook gebruikt worden in diverse EA-games.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.