4gamers.be

Nordic: 50 miljoen dollar budget voor Darksiders II overdreven

Door papfles, 22-09-2014 08:45

Darksiders was één van de franchises waarvan THQ hoopte dat het de ommekeer kon inluiden. De game werd op zich goed ontvangen, maar toch ging THQ ten onder. Nordic Games kocht de franchise op, maar is niet van plan om hetzelfde budget tegen de ontwikkeling aan te smijten. "Darksiders is een topfranchise. THQ gaf 50 miljoen dollar uit om Darksiders 2 te maken. Wij kunnen dezelfde kwaliteit bieden, maar voor een lagere prijs", zegt Lars Wingefors, de baas van Nordic.

"50 miljoen dollar is overdreven. Dat kan ik me niet permitteren", zegt hij ook. Toch is hij bijzonder tevreden met wat hij kon verwezenlijken. "De THQ-deal is de beste die ik ooit heb gesloten. Ik heb 5 miljoen dollar uit mijn eigen bankrekening gebruikt. Het was veel geld, maar ik heb het geld heel snel terugverdiend." Het is echter nog wachten op mogelijke informatie over een volgende Darksiders-game.

Darksiders II screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.