4gamers.be

GTA V voor pc zou first-person mode bevatten

Door Jay, 22-09-2014 15:21, bron: reddit

Het ziet ernaar uit dat GTA V op pc, PS4 en Xbox One een heel andere game wordt dan GTA V op PS3 en Xbox 360, vooral dan wat algemene presentatie betreft. De nieuwe consoles en het pc-platform bieden qua graphics namelijk heel wat meer mogelijkheden, maar ook het lijstje van features zou uitgebreid worden. Onlangs liet Rockstar nog weten dat het de komende weken meer info over de nieuwe features zou onthullen, maar mogelijk is van die info nu al wat naar buiten gekomen.

Op de website van Rockstar stond blijkbaar een bericht waarin gesproken wordt over de nieuwigheden die GTA V op pc, PS4 en Xbox One met zich meebrengt. Bepaalde zaken wisten we al, maar op een bepaald moment gaat het specifiek over de pc-versie. Die zou een video editor bevatten, die dus blijkbaar niet aanwezig is in de versie voor PS4 en Xbox One. Vervolgens wordt nog over bijkomende features gesproken, waaronder een "gloednieuwe first-person mode", zowel voor wanneer je in voertuigen zit als wanneer je te voet bent. In het kader van het bericht is wel niet duidelijk of deze feature enkel voor pc is, dan wel ook voor PS4 en Xbox One.

Inmiddels is het bericht alweer verdwenen van de website van Rockstar, maar via Google cache was tot voor kort wel te zien dat het bericht er effectief stond. Vermoedelijk verscheen het dus iets te vroeg online of werd het ontdekt terwijl dat niet de bedoeling was. Mogelijk wordt omtrent deze feature binnenkort meer duidelijkheid gebracht, maar uiteindelijk kunnen we niets met zekerheid zeggen tot Rockstar zelf er officieel mee naar buiten komt. De kans bestaat dus ook nog dat deze feature voorzien werd, maar uiteindelijk geschrapt werd ook.

Overigens: via mods is de huidige versie van GTA V ook al in first-person te spelen en dat ziet er lang niet slecht uit. Misschien haalde Rockstar daar wel inspiratie. De ene mod zie je hier, de andere hier.

Grand Theft Auto V screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.