4gamers.be

Assassin's Creed Rogue van de partij op GameForce

Door Jay, 22-09-2014 19:02

Ubisoft had al langer aangekondigd dat het naar GameForce zal komen en nu heeft het ook een eerste game onthuld. Dat wordt Assassin's Creed Rogue, de game die zij aan zij met Assassin's Creed Unity zal verschijnen. Rogue wordt het nieuwste avontuur op PlayStation 3 en Xbox 360, eentje dat uniek te noemen is doordat het ons voor het eerst in de huid van een Tempelier laat strijden. Vergeet dus je trouw aan de Assassin-orde, want deze keer mogen ze wel degelijk het loodje leggen.

Assassin's Creed Rogue


Uiteraard is dit niet de enige game die Ubisoft zal meebrengen naar GameForce. Voor de volgende game is het echter nog een paar dagen wachten voor we die onthullen. Niks houdt jullie echter tegen om al eens te gissen naar de volgende topper(s) die Ubisoft aan te bieden heeft op 4 en 5 oktober.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE OP GAMEFORCE AANWEZIGE PARTIJEN

BESTEL HIER JE TICKETS

GameForce screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.