4gamers.be

Sunset Overdrive komt gek doen op GameForce

Door Jay, 23-09-2014 17:09

Iets verkeerds drinken, het kan iedereen overkomen. Voor de briljante geesten bij Insomniac Games is het meteen ook de basis voor Sunset Overdrive, een Xbox One-exclusive waarin je met de meest absurde wapens in een kleurrijke wereld aan de slag mag om gedrochten zo creatief mogelijk om zeep te helpen. De kleuren, stunts en ontploffingen vliegen je om de oren en dat vrolijk sfeertje is ook net wat Microsoft, in samenwerking met Game Mania, naar GameForce wil brengen.

Beide partijen slaan immers de handen in elkaar om jullie Sunset Overdrive-gek te maken. Kom de game spelen op de Game Mania-stand, ervaar hoe Insomniac Games er weer een knotsgek avontuur van heeft gemaakt en ga naar huis met een poster van de game.

Sunset Overdrive


KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE OP GAMEFORCE AANWEZIGE PARTIJEN

BESTEL HIER JE TICKETS

GameForce screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.