4gamers.be

Project Titan van Blizzard geannuleerd

Door Jay, 24-09-2014 00:06

Hoewel Blizzard de game nooit echt officieel heeft aangekondigd, was het geen geheim dat er gewerkt werd aan Project Titan, een "next-gen MMO". In de loop der jaren kwam er af en toe wat informatie naar buiten, maar heel concreet werd het allemaal niet. Vorig jaar kwam dan het bericht dat Blizzard het project terug naar de tekentafel bracht, wat deed vermoeden dat een onthulling en release wel nog wat op zich kon laten wachten. Nu is duidelijk dat de game er naar alle waarschijnlijkheid nooit zal komen, want Blizzard heeft bevestigd dat het Project Titan na zeven jaar heeft geannuleerd.

Volgens Mike Morhaime, CEO van Blizzard, dacht het team dat het wel wist hoe het MMO's moest maken, omdat het ook World of Warcraft had gemaakt, maar uiteindelijk bleek Project Titan de ambitie niet te kunnen realiseren. Het team vond het plezier en de passie niet en uiteindelijk werd het hele project opnieuw geëvalueerd, waarbij ook de vraag werd gesteld of Project Titan wel de MMO was die men echt wilde maken. Het antwoord bleek negatief, en dus is het nu opgedoekt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.