4gamers.be

Rocksmith in november naar PS4 en Xbox One

Door Jay, 24-09-2014 00:08

Er waren al indicaties dat Rocksmith naar PS4 en Xbox One zou komen en dat is nu ook officieel bevestigd. De versie voor PS4 en Xbox One zou op 7 november verschijnen en uiteraard werden enkele nieuwigheden voorzien. Zo zijn de graphics opgewaardeerd naar 1080p en kunnen spelers gebruik maken van de streaming en capture features van de PS4 en Xbox One om hun muzikale vaardigheden te delen. Voor de PS4-versie zal er ook Remote Play zijn, zij het beperkt. Eigenlijk kan je de game helemaal niet spelen op je PS Vita, dus van die "Play" is er niet meteen sprake, maar op de PS Vita zou je nummers wel kunnen bekijken, gewoon, om ze te bestuderen.

Rocksmith bevat standaard 50 tracks en via Xbox Live en het PlayStation Network zijn nog meer dan 300 extra nummers te vinden. Ubisoft brengt ook nog regelmatig nieuwe content uit. Wie de game al heeft op PS3 of Xbox 360, kan DLC-tracks gewoon overzetten naar de nieuwere console van dezelfde familie.

Rocksmith 2014 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.