4gamers.be

Super Smash Bros. 3DS en Wii U knokken op GameForce

Door Jay, 24-09-2014 17:00

Sedert de aankondiging van Super Smash Bros., zowel voor Wii U als 3DS, zitten fans ongeduldig te popelen op de daadwerkelijke releasedag, om zo met hun favoriete personages de arena's onveilig te maken. Wie zich niet meer kan inhouden, zit op GameForce goed, want Nintendo zal beide versies meenemen. De 3DS-versie komt in het weekend van GameForce uit, maar ook de Wii U-versie zal speelbaar zijn, een exclusieve avant-première voor jullie dus.

Super Smash Bros.


Nintendo haalt op GameForce alles uit de kast en heeft nog (veel!) meer klaarstaan qua onthullingen, dus hou de site en Facebook goed in de gaten, want het wordt een ware overrompeling van al je Nintendo-zintuigen. De volgende Nintendo-onthulling is slechts een paar dagen van ons verwijderd.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE OP GAMEFORCE AANWEZIGE PARTIJEN

BESTEL HIER JE TICKETS

GameForce screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.