4gamers.be

Deus Ex 3 was ooit in ontwikkeling, uiteindelijk geschrapt

Door papfles, 24-09-2014 17:21

Deus Ex: Human Revolution was een schot in de roos voor Square Enix, maar ruim voor die game het levenslicht zag, waren er al een Deus Ex en Deus Ex 2: Invisible War geweest. Er was blijkbaar zelfs sprake van een Deus Ex 3, maar die heeft het daglicht nooit mogen aanschouwen. Nu is er wel informatie verschenen over die game, die zich voor Deus Ex 2 zou afspelen.

Er zouden 2 pistes geweest zijn qua verhaal, waarbij het ene een Black Ops-soldaat bevat die zich verzet tegen de mensen die hem gebruiken voor louche zaken, maar hij moet nog een laatste opdracht doen of zijn vrouw bekoopt het met haar leven. In het andere verhaal zou je het verhaal van Deus Ex verderzetten op basis van de keuze om alle communicatie ter wereld te vernietigen. Een sekte ontstaat in de chaos en jij moet je zus uit hun klauwen redden. Welk verhaal hadden jullie wel gewild?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.