4gamers.be

Test onze Boxart Battle en maak kans op een 250GB SSD

Door Jay, 05-10-2014 20:00

Eerder deze maand lanceerden we een nieuwe feature op 4Gamers, namelijk de Boxart Battle, waarin verschillende boxarts tegenover elkaar worden geplaatst en waarbij jullie dan voor jullie favorierte boxart mogen kiezen. Boxart Battle werd in een soort Early Access gelanceerd zodat jullie ons kunnen helpen om de nieuwe module te testen. Er was dus nog wat werk aan de winkel en ook nu nog is de module niet helemaal af, maar er zijn wel al enkele zaken aangepast.

► Het geheel zou normaal sneller moeten laden, al kunnen er af en toe wel nog vertragingen optreden

► Een bug waardoor de boxart waarop je stemde soms van plaats veranderde, zou opgelost moeten zijn

► Er is nu een progressiebalk onder de boxarts te zien die aangeeft hoeveel keer je al gestemd hebt en hoeveel stemmen er in totaal uitgebracht kunnen worden alvorens alle boxarts tegenover elkaar hebben gestaan. Om het exacte aantal te weten, moet je even met je muiscursor over de progressiebalk gaan.

Test de Boxart Battle en maak kans op een Samsung EVO 250GB SSD


Om deze nieuwigheden te testen hebben we een nieuwe Boxart Battle opgestart met daarin de boxarts van juli, augustus en september. Wanneer de nieuwe feature officieel wordt gelanceerd, is het de bedoeling dat we er regelmatig ook een prijs aan koppelen, dus niet alleen is het een leuke bezigheid, het kan je ook nog eens wat opleveren. Ook nu al koppelen we er een prijs aan, want indien je 100 stemmen hebt uitgebracht, maak je kans op een Samsung EVO 250GB SSD. Breng je 200 of meer stemmen uit, dan maak je een extra kans op de prijs.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.