4gamers.be

Square Enix Collective finalist Moon Hunters verschijnt eind 2015

Door Jay, 26-09-2014 00:02

De Kickstarter-campagne van Moon Hunters loopt op zijn einde en het ziet ernaar uit dat de game bijna vier keer het oorspronkelijke doel zal toegestopt krijgen van backers. Een succes voor ontwikkelaar Kitfox Games dus en meteen ook een succes voor Square Enix, dat de game en diens Kickstarter campagne ondersteunde via het Square Enix Collective. Dat initiatief werd een tijd geleden door Square Enix in het leven geroepen om eerst af te toetsen bij de community of er voldoende steun is voor een bepaalde game, waarna effectief wordt overgegaan tot een Kickstarter. Square Enix staat de ontwikkelaar verder dan ook nog bij in allerlei zaken.

Moon Hunters is een roguelike action-RPG waarin de speler de held van dienst tracht te worden door de zoektocht naar de vermiste maan van een planeet tot een goed einde te brengen. De game bevat random gegenereerde elementen per speelsessie en verslagen helden krijgen een sterrenconstallatie bij toekomstige playthroughs. Het spel zou één tot drie uur duren, wat natuurlijk niet zo lang is, maar er worden verschillende classes voorzien om de replay value te verhogen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.