4gamers.be

Sony hoopt winstverwachtingen PlayStation nog eens te kunnen verhogen

Door Jay, 26-09-2014 00:20

De PS4 doet het goed en blijft het goed doen. Het gevolg daarvan is dan ook dat Sony hoopt dat het binnenkort de winstverwachtingen van de afdeling nog eens kan verhogen, nadat het dat in juli ook al had gedaan. Toen werd de winstverwachting met 25% naar boven bijgesteld, tot ongeveer 180 miljoen euro. Wat de nieuwe winstverwachting voor dit fiscale jaar zou zijn, is niet bekend, maar blijkbaar doet de PS4 het dus zo goed dat er inderdaad mogelijk nog meer winst geboekt zal worden dan aanvankelijk gedacht, zelfs na de bijstelling van in juli.

Dat PlayStation het goed doet, betekent evenwel niet dat Sony het goed doet. PlayStation lijkt zelfs het enige lichtpuntje voor het bedrijf te zijn, dat het voor de rest moeilijk blijft hebben. Nog niet zolang geleden werd het verwachte netto verlies voor dit fiscale jaar nog opgetrokken naar ongeveer 1,33 miljard euro. De grootste boosdoener daarvoor moet gezocht worden bij de mobiele divisie van Sony.

4Gamers screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.